Håndbold Nyheder

Lars Frederiksen fredet i Esbjerg

Det er nok ikke gået nogens næste forbi, at det ikke er gået Team Esbjergs vej de sidste mange måneder. Holdet har tabt kamp på kamp, og der er nu stor sandsynlighed for, at de misser slutspillet. Ifølge Jyske Vestkysten kan træner Lars Frederiksen dog sove trygt om natten. Bestyrelsesformand i klubben, Bjarne Pedersen, udtaler til avisen, at træneren ikke skal være bange for at miste sit job. Bjarne Pedersen siger:

“Jeg vil sige det på den måde, at det slet ikke er et tema for os. i Team Esbjerg mener vi, at vi i Lars Frederiksen og Jesper Jensen har det bedste trænerteam herhjemme, så hvorfor i alverden begynde at lave om på det? Så nej, ingen sensationer herfra.”

Bestyrelsesformanden påpeger, at klubben står sammen i gode tider, og det samme gør de, når det er svært. De forsøger komme ud af krisen i fællesskab.

Lars Frederiksen er forlænget sin kontrakt med klubben for ganske kort tid siden, at han er den længstsiddende træner i kvindernes liga med 6 sæsoner.

Head coach Lars Frederiksen, Team Esbjerg. EHF Champions League Main Round group match between Team Esbjerg and Györi Audi ETO KC in Blue Water Dokken, Esbjerg, Danmark, 5.02.2017. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.