Håndbold Nyheder

Lars Rasmussen ny træner i Vendsyssel

Pressemeddelelse fra Vendsyssel Håndbold:

Vi er stolte over at kunne præsentere Lars Rasmussen som ny cheftræner i klubben. Vi har indgået en 2-årig aftale med Lars, der tiltræder i Vendsyssel Håndbold d. 1.7.2013

Den tidligere landsholdsspiller stoppede sin aktive håndboldkarriere tilbage i 2010, og er på nuværende tidspunkt i gang med Prof træneruddannelsen. Lars har udover en uvurderlig erfaring fra sin egen aktive karriere også været tilknyttet Sportscollege Horsens som leder af håndboldakademiet, og været både assistenttræner og cheftræner for Horsens HK’s 1.divisions damer.

Vi har arbejdet grundigt og målrettet på at finde en den helt rigtige profil. På baggrund af den seneste tids ballade ang. vores trænersituation har vi valgt, at inddrage spillertruppen i udvælgelsesprocessen. Undervejs i har der været flere navne i spil, og dette har resulteret i flere konkrete samtaler med mulige træneremner. Spillerne har spillet en aktiv rolle i processen, og vi har i fællesskab fundet frem til den person som vi mener, er den rigtige til jobbet. I den forbindelse har det været vigtig for os, at det var en person, som kunne identificere sig med klubbens værdier og visioner. Den person er vi overbevist om, at vi fundet i Lars.

”Lars kender gamet og har stor erfaring indenfor håndboldverdenen. Jeg er overbevist om, at han kan trække på erfaringer fra sin aktive karriere. Derudover har Lars beskæftiget sig meget med talentudvikling, hvilket jeg synes er meget interessant, i forhold til vores relativt unge trup, og tilknytningen af vores U-18 hold. Lars har en meget engageret, passioneret og professionel tilgang til trænergerningen. Han er fyldt med energi og temperament, hvilket jeg synes er vigtige egenskaber for en træner i forhold til at kunne motivere og udvikle. Derudover er jeg imponeret over den faglighed og de visioner, som Lars har i forhold til cheftrænerjobbet i Vendsyssel Håndbold.” Udtaler direktør Jan Hansen.