Håndbold Nyheder

Lars Rasmussen: “Vi er et hold, der er hårdt ramt”

Ringkøbing Håndbold med Lars Rasmussen måtte i går aftes sande, at de skal ud i nedrykningskampe, eftersom de tabte til Odense Håndbold med hele 21-34.

Der var ikke meget som fungerede for vestjyderne – ingen bund i forsvaret og udeholdet fik lov til at score fra stort set alle positioner. De største problemer var inde på midten, hvor udeholdets stregspillere Kamilla Kristensen og Marianne Bonde fik masser af plads.
Redninger var der heller ikke mange af og antallet af tekniske fejl var utilgiveligt.

“Der er ikke meget at sige til det her. Lige nu kan alle vel se, at vi er et hold, der er hårdt ramt. Vi mangler virkelig at få den der succesoplevelse, der kan være med til at få os alle ovenpå igen”, siger Lars Rasmussen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Se kampens målscorere herunder:

Ringkøbing Håndbold: Sofie Blicher-Toft 4, Michelle Brandstrup 4, Jane Mejlvang 4, Camilla Maibom 3, Simone Rasmussen 2, Line Solsø Hinhede 2, Julie Gantzel Pedersen 1, Amanda Brogaard 1

Odense Håndbold: Kamilla Kristensen 7, Deonise Fachinello 5, Stine Svangaard 4, Mathilde Dahl Schæfer 3, Marianne Pedersen 3, Jessica Quintino 3, Pernille Johannsen 3, Nadia Offendal 3, Oksana Kiseleva 2, Maria Adler 1

Lars Rasmussen.  (EVENTMEDIA/Søren T. Larsen).