Håndbold Nyheder

Lasse Svan Hansen: “Det virker som en naturlig beslutning”

Det danske landsholds højre fløj, Lasse Svan Hansen ser det som en helt naturlig beslutning, at islændingen Gudmundur Gudmundsson stopper som dansk landstræner, fire måneder før kontraktudløbet.

Istedet giver han plads til sin efterfølger, Nikolaj Jacobsen, som skal lede Danmark gennem kvalifikationskampene til EM.

“Det virker som en naturlig beslutning, fordi Gudmundur ikke har de store aktier i de kvalifikationskampe, som vi skal spille. Nikolaj har derimod en stor interesse i at få så mange træninger som overhovedet muligt. Og selvfølgelig også den kvalifikationsplads, som det gerne skulle give”, siger Lasse Svan Hansen til TV 2 SPORT.

Efter VM-skuffelsen mener Lasse Svan Hansen, at der er brug for noget nyt og at spillerne glæder sig til at komme under Nikolaj Jacobsens vinger:

“Der er brug for noget nyt, og det kommer der nu. Jeg tror folk glæder sig til at se, hvordan det bliver under Nikolaj. Når det går skidt, så kan det være godt lige at få et ‘los i røven’, så man ser tingene mere klart. Det er jeg ret sikkert på, at vi får under Nikolaj”, siger Lasse Svan Hansen til TV 2 SPORT.