Håndbold Nyheder

Lemvig-Thyborøn forlænger og opruster frem mod kommende sæson

Pressemeddelelse fra Lemvig-Thyborøn Håndbold:

Nyt på spillerfronten til den kommende sæson

Lemvig-Thyborøn Håndbold er i gang med at sammensætte holdet til den kommende sæson, og i dag er der faldet intet mindre end fire brikker på plads i det puslespil.

Rutineret keeper til LTH:
33-årige Jesper Sørensen skal i den kommende sæson vogte buret for Lemvig-Thyborøn Håndbold. Jesper har skrevet en et-årig kontrakt med LTH. I de seneste sæsoner har Jesper været førstevalg i målet for Skive, og med erfaring fra ligaen og toppen af 1. division, så bliver han helt sikkert én af profilerne på LTH-holdet i næste sæson.

Udover Skive så har Jesper Sørensen også spillet for klubber som Skanderborg, Odder, Stoholm og HC Midtjylland. Da Ronnie Nicolaisen og Simon Gade begge tager skridtet videre til et ligahold næste sæson, så vides det endnu ikke, hvem Jesper skal danne målmandsduo med, men vi glæder os i hvert fald til at se Jesper i aktion for LTH.

Forsvarskrumtappen forlænger:
I slutningen af sidste og nuværende sæson er Torben Sørensen blevet kaldt ind som gardering i forsvaret på førsteholdet. I begge sæsoner har det været en stor succes at have Torben i forsvaret, hvor han har bidraget med ro, stabilitet og overblik. Disse kvaliteter får holdet også gavn af fremver, da Torben har underskrevet en to-årig aftale med LTH’s førstehold.

Den 29-årige stregspiller har for nogle sæsoner siden været med på LTH’s førstehold, men en knæskade holdt ham fra håndboldbanen, og Torben blev derfor nødsaget til at holde en pause med håndbolden. I de seneste par sæsoner har Torben fungeret som spillende træner på klubbens 2. hold, men nu er han tilbage på 1. holdet i LTH. Vi glæder os over, at vi igen i de næste to sæsoner skal se Torben dele tæsk ud til modstanderne.

LTH gafler playmaker i Ribe-Esbjerg:
Til den kommende sæson får Lemvig-Thyborøn endnu et ungt talent på holdkortet. 21-årige Mark Nikolajsen skifter nemlig til den kommende sæson fra ligaklubben Ribe-Esbjerg til LTH, hvor han har underskrevet en to-årig aftale. Mark er født og opvokset i Esbjerg, men nu forlader han altså barndomsklubben i håb om, at han kan få noget mere spilletid.

Den unge playmaker har nemlig i denne sæson stået i skyggen af svenske Lukas Karlsson, som har været klart førstevalg, og det er derfor blevet til begrænset spilletid for Mark. Som skrevet er Mark født og opvokset i Esbjerg, og han har gennem hele sin karriere spillet håndbold i byen, og i det sidste år som ungdomsspiller lykkedes det for ham og resten af UH Esbjergs U18-hold at vinde det danske mesterskab. LTH glæder sig til og tage imod Mark, og vi glæder os også til at se ham banke mål ind i den røde trøje.

Thymann forlænger til 2019:
Til denne sæson hentede LTH Mads Thymann til klubben fra Ikast, hvor han havde spillet U18. Selvom det er hans første sæson som senior, så har den 20-årige bagspiller i denne sæson bevist, at han sagtens har kunnet klare skridtet fra ungdomshåndbold til 1. division. Han har vist som en skudstærk spiller, og Thymann har i de første 21 kampe scoret hele 52 mål.

Dette er utrolig godt gået, når man tænker på, at det er hans første sæson som senior, og med den rivende udvikling har tegner han til at blive endnu bedre de kommende sæsoner. LTH havde allerede kontrakt med Mads til den kommende sæson, men LTH og han er allerede nu blevet enige om at forlænge samarbejdet endnu et år, således at LTH har sikret sig den talentfulde spiller frem til sommeren 2019. Vi glæder os til at se Mads bombe endnu flere mål ind i de næste to sæsoner.

LTH er utrolig stolte over at kunne præsentere aftaler med disse fire spillere, og i kulissen bliver der arbejdet hårdt på, at der indenfor den nærmeste fremtid igen kan blive præsenteret nye aftaler.

Billedresultat for lemvig thyborøn