Håndbold Nyheder

Louise Pettersson til Ajax København.

– pressemeddelelse fra Ajax, København
I den netop afsluttede trak vores 1. keeper – Pernille “Krille” Kristensen – et større læs end forventet, da Mia Ullum fik en korsbåndsskade allerede tidligt på sæsonen.

Krille stod en fantastisk sæson med mange superpræstationer, og Krille har en stor andel i vores 6. plads i 1. division, men en keeper er for lidt på den lange bane.

Det har derfor været en klar prioritet med en keeper mere, så Krille har til den nye sæson fået en ny makker – Louise Pettersson – som sidste sæson var klart 1. valg i BK Ydun.

Vi er rigtig glade for, at Louise har valgt at spille for Ajax København. Louise er en rigtig god keeper, som ikke gør tingene sværere, end de er. TV redninger er ikke Louises stil – fokus er på at vinde duellerne med modstanderne, og Louise har rigtig mange redninger i løbet af en kamp,

Med Louise og Krille som keeperduo har vi 2 forskellige keeper typer, men selv om de er forskellige på banen, er de temperamentsmæssigt rimelig ens. De har begge det samme drive, den samme vindervilje, og de er allerede blevet et godt team.
Louise siger om skiftet:

– Jeg har jo spillet i Ydun i mange år og har altid været glad for det. Ydun har givet mig mange store oplevelser såvel i mine ungdoms år som i mine senior år, men jeg har nu besluttet, at et klubskifte var det, der skulle til, for at jeg kunne udvikle mig mere både på og udenfor banen.
Det tror jeg, at jeg kan i Ajax. Jeg har ofte hørt citatet “en målmand er 50% på banen” og det er virkelig noget Ajax tager seriøst. Der er masser af skud og gode råd gennem hele træningen. Det kombineret med at der altid står spillere klar til at give den 120 % betyder, at alle træninger foregår under høj intensitet, og at der er gode chancer for personlig udvikling.

Trænermæssigt har vi også opgraderet keeperteamet med Peter Nørklit som keepertræner. Peters CV er kendt for de fleste, og vi er sikre på, at Peter kan gøre keeperne endnu bedre.