Håndbold Nyheder

Lyngsøe: Vi er fuldt fokuseret

TM Tønder vil vinde i dag, om så det bare er med et mål.

I dag starter kvalifikationspillet om de sidste pladser til ligaen. For TM Tønder gælder det overlevelse efter en rigtig fin første sæson i den bedste række, hvor holdet har fået respekt fra etablerede ligahold. der især til kampene i Tønders vanvittige kulisse har taget Tønder alvorligt.

Tønders største problem har egenligt været når de har været favoritter, og hele tre hjemmekampe, hvor der har været stor tro på sejren, har holdet måtte nøjes med uafgjort, efter at have været stort bagud. Claus Lyngsøe tror dog på sine drenge og siger til Jydskevestkysten:

– Jeg satser på og tror på, at vi vinder. Og når det er over tre kampe, er sejrens størrelse ligegyldig. Vi skal vinde med ét mål her. Så vi har forberedt os til kamp 1, og så ser vi, om der er nogle ting, vi har behov for at rette og tilpasse i forhold til kamp 2, men vi er fuldt fokuseret.

TM Tønder ved om nogen at det kan gå galt, efter to dramatiske kampe mod Nordsjælland sidste år, hvor et straffekast efter tid blev afgørende for, hvem der skulle spille liga og hvem der skulle spille 1.division. Claus Lyngsøe ser da heller ikke TM Tønder som klare favoritter over de tre kampe.

– Nej, jeg ser det som helt åbent. Men hvis ikke vi i Tønder, med vores historie fra sidste sæson, ved, at alt kan ske i de her kampe, så ved jeg ikke, hvem der skulle kunne vide det.

Claus Lyngsøe