Håndbold Nyheder

Mette Tranborg: Tag hensyn til spillernes fysik

Til forrige slutrunde kunne man ikke undgå at bemærke, at selvom Mette Tranborg er højere end de fleste, så er hun rent faktisk en særdeles dygtig forsvarsspiller. I den danske liga har den 192 cm høje spiller dog fået klart flest udvisninger, og nu udtaler hun selv, at hun er træt af at blive vist ud, blot fordi hendes fysik adskiller sig fra de andres. Hun beder nu dommerne om at tage hensyn til spillernes forskellighed i fysik. Mette Tranborg udtaler til TV2sportens håndboldpodcast:

Jeg føler, at de ser mig som for voldsom i forhold til de andre spillere… Jeg synes, der skal være en bedre forståelse for, at når man er stor, så er det ikke fordi, man smadrer de andre mere, man har bare mere at stå imod med.”

Mette Tranborg påpeger desuden, at spillerne er nødt til at få lov til at spille mere fysisk i den danske liga, således det er på højde med europæisk håndbold. Hun bakkes op af flere håndboldeksperter og trænere.

Mette Tranborg er blevet vist ud 24 gange i 21 kampe i Primo Tours ligaen.

Mette Tranborg. Match between Denmark and Montenegro in the Olympic Games Qualification Tournament in Ceres Arena, Aarhus, Denmark. (Allan Jensen/EVENTMEDIA).