Håndbold Nyheder

Michael V. Knudsen: “Jeg tager til Flensborg for at vinde”

Senere i dag spiller de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg på udebane mod det tyske storhold SG Flensburg-Handewitt.

For stregspilleren Michael V. Knudsen bliver det en helt speciel kamp. I perioden fra 2005-2014 var den danske streg en del af det nordtyske hold.
Han er stadig en populær herre hos de tyske fans og det kan aflæses af interessen for kampen, som allerede i december måned blev meldt udsolgt.

“Det er fedt, at der er så stor interesse for kampen, og der kommer selvfølgelig mange, som jeg kender, men jeg prøver at holde fokus på kampen. Jeg tager til Flensborg for at vinde, og så må alt det andet komme ved siden år”, siger Michael V. Knudsen til klubbens hjemmeside.

Den sidste sæson som stregspilleren spillede i SG Flensburg-Handewitt var han med til at vinde den største titel af alle, da han og klubben kom helt til tops i Champions League. Senere i dag er første gang siden skiftet til Bjerringbro-Silkeborg,at Michael V. Knudsen er tilbage i Flens Arena:

“Det bliver underligt. Det med at skulle gå ind i det andet omklædningsrum og løbe ind i den modsatte ende. Der kommer til at være noget, der ikke stemmer helt overens”, siger Michael V. Knudsen til klubbens hjemmeside.

Kampen spilles i Flens Arena klokken 17.30 og kan ses direkte på DR2.

Billedresultat for michael v knudsen bsv