Håndbold Nyheder

Nedrykningen truer i Skanderborg

Før sæsonstart var oprykkerne fra Tønder og Randers de eneste kandidater til den direkte nedrykning. Nu presser Skanderborg også på.

Skanderborg håndbold, der netop har fået en ny arena der er ligaen værdig, risikerer at både damerne og herrerne rykker ned efter denne sæson. Herrer spillede i dag, hjemme i hallen mod TTH Holstebro og her var der intet der tydede på at Skanderborgs herrer har hvad der skal til at overleve.

Skanderborg startede ellers med en stærk defensiv. Kristoffer Laursen tog hvad der slap igennem. Efter 9 minutter havde TTH endnu ikke scoret, men Skanderborg formåede ikke at udnytte den stærke defensiv, og scorede kun 2 mål selv i den periode. TTH kom i gang, det gjorde Skanderborg ikke og 3-1 blev til 3-6. Ved pausen stod der 6-12.

Pausen hjalp ikke det store og midtvejs var stillingen 12-20. TTH gik i cruise control og vandt 19-24. Angrebsmæssigt en dårlig dag for Skanderborg, der havde svært ved at åbne TTH’s stærke defensiv, og så hjalp det ikke meget at Kristoffer Laursen faktisk havde en god dag med 12 redninger.

– Jeg oplever egentlig at vi kommer til kampen i god tilstand, og så får vi ikke udbytte af den gode defensive start vi laver, og det er som om at usikkerheden spreder sig til vores angrebsspil, siger Nicolej Krickau til klubbens hjemmeside i et videoklip.

Skanderborg har nu 5 kampe tilbage og især kampene mod de 2 andre bundhold, mod Tønder i næste hjemmekamp og ude mod Randers i sidste runde, er rene skæbnekampe, ikke kun for Skanderborg, men også for de to oprykkere.

 Nu kommer vi ind i et slut program, hvor vi ikke kan kontrollere om Randers vinder i morgen (i dag red.), eller om Tønder vinder over SønderjyskE på tirsdag, så vi skal ud og finde det drive og det overskud det handler om for at vinde de her kampe, siger Nicolej Krickau.

Skanderborg Håndbold: Kasper Irming Andersen 3, Morten Kirk Olesen 3, Besard Hakaj 2, Jonas Eichwald 2, Martin Larsen 2, Mikkel Andersen 2, Rasmus Porup 2, Rasmus Andersen 1, Frederik Ladefoged 1, Andreas Væver 1

TTH Holstebro: Martin Lysdahl Hansen 4, Viktor Östlund 4, Peter Balling 4, Jeppe Faurholt Hauskov 3, Magnus Bramming 3, Jonas Porup 3, Vignir Svarvarsson 1, Lars Mousing 1, Simon Birkefeldt 1