Håndbold Nyheder

Nikolaj Jacobsen udtager 20 mand i sin første landsholdstrup

Fra DHF.dk:

DANMARKS NYE LANDSTRÆNER, NIKOLAJ JACOBSEN, HAR UDTAGET SIN FØRSTE LANDSHOLDSTRUP, DER MØDER UNGARN TO GANGE I EM-KVALIFIKATIONEN I STARTEN AF MAJ MÅNED.

Landstræner Nikolaj Jacobsen har sat navn på 20 spillere, der møder ind i landsholdslejren mandag d. 1. maj forud for EM-kvalifikationskampene mod Ungarn. Der er både fundet plads til de rutinerede spillere såvel som et par mere uprøvede navne.

”Det er en rigtig spændende og bred trup, og det har ikke været nemt at vælge de tyve navne, da der er rigtig mange dygtige spillere at tage af. Selvfølgelig har vi mange af de etablerede med, men vi har også valgt at hive nogle unge ind for at se dem nærmere an. Det er planen fremover at invitere nogle af de unge spillere ind omkring holdet, som, vi tror, kan blive et aktiv på landsholdet på sigt,” siger Nikolaj Jacobsen, der har set frem til den kommende samling igennem længere tid:

”Jeg glæder mig helt vildt og ser frem til to spændende kampe mod et hold, der ved seneste slutrunde placerede sig i top 8 i verden. Nu har jeg gået i lang tid og gjort mig en masse tanker om både truppens sammensætning og kampene mod Ungarn. Jeg har dog også en travl hverdag, så det er ikke sådan, at landsholdet har fyldt det hele,” slutter landstræneren.

Til samlingen vil holdet møde to af de tre nye ansigter i den medicinske stab. Der vil dog være en vikar for fysioterapeut Anja Greve, idet den normale fysioterapeut på U19-landsholdet, Thomas Padkær Petersen, deltager på samlingen.

Landsholdstruppen
Niklas Landin, THW Kiel
Kevin Møller, SG Flensburg-Handewitt
Niclas Kirkeløkke, GOG
Mads Mensah Larsen, Rhein-Neckar Löwen
Casper U. Mortensen, TSV Hannover-Burgdorf
Anders Eggert, SG Flensburg-Handewitt
Rasmus Lauge Schmidt, SG Flensburg-Handewitt
Anders Zachariassen, SG Flensburg-Handewitt
Lasse Svan Hansen, SG Flensburg-Handewitt
Hans Lindberg, Füchse Berlin
René Toft Hansen*, THW Kiel
Henrik Møllgaard, PSG Paris
Kasper Søndergaard, Skjern Håndbold
Henrik Toft Hansen, SG Flensburg-Handewitt
Mikkel Hansen, PSG Paris
Morten Olsen, TSV Hannover-Burgdorf
Michael Damgaard, SC Magdeburg
Martin Larsen, Aalborg Håndbold
Nikolaj Markussen, Bjerringbro-Silkeborg
Jakob Holm, Ribe-Esbjerg HH

*EHF har givet skriftlig dispensation til René Toft Hansens brug af albue- og knæskinne i de kommende fire landskampe.