Håndbold Nyheder

Nordsjælland Håndbold: “Der skal steppes op fra første dommerfløjt”

Optaktsmeddelelse:

Svær udekamp i Nordvestjylland i vente

NH’s næste kamp spilles i Lemvig søndag aften, hvor holdet spiller mod Lemvig-Thyborøn Håndbold i deres egen hule, og det bliver ikke en nem opgave for NH. Vi skal igen absolut spille op til vores bedste for at vinde. Lemvig Thyborøn Håndbold fik i første halvdel af sæsonen frataget 6 point for at have brugt en spiller – der ikke var spilleberettiget, og var disse point ikke taget fra dem, ja så havde de ligget lige med TMS på 2. pladsen

Lemvig – Thyborøn har i dag 21 point. NH står på 36.
Lemvig – Thyborøn spillede for to sæsoner siden i ligaen, og der er ingen tvivl om, at holdet havde satset på en tilbagevenden ligesom NH gør i denne sæson.

NH’s første møde hjemme mod Lemvig – Thyborøn blev til en sejr på 26 – 21.
Der er ingen tvivl om, at Lemvig- Thyborøn vil gøre alt for at vinde, da man teoretisk har en chance for at komme med i oprykningsspillet, så NH skal være lige så klar som holdet var i Skive og HØJ kampen. Der skal steppes op fra første dommerfløjt.
NH stiller i stærkeste opstilling – dog stadig med Michael Qvist på tribunen grundet hans skade, han forventes ikke at blive spilleklar i denne sæson.

Da kampen spilles søndag aften kl. 19.00 er det begrænset, hvor mange NH-fans der er på lægterne – men enkelte vil stadig møde frem.
Vi ønsker vores hold al mulig held og lykke i det jyske, og forhåbentlig kan vi tage hjem fra Lemvig søndag ved midnatstid med to point yderligere på kontoen. Holdet forventes først hjemme mandag tidlig morgen.
Næste kamp spilles allerede onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 i Helsinge Hallerne, hvor modstanderen er Korsør-Slagelse Elitehåndbold.