Håndbold Nyheder

Nu vil Gitte Brøgger stå på ski

Når FC Midtjylland spiller sæsonens sidste kamp onsdag mod Team Esbjerg er det samtidig Gitte Brøgger Leds sidste kamp på topplan. Det er ikke fordi, at Brøgger ikke længere har evnerne til at være med på topplan, men derimod den civile karriere og skipisterne der trækker. Således fortæller hun med et smil til klubbens hjemmeside:

Jeg glæder mig til at komme i gang med det nye kapitel i mit liv, som jeg skal i gang med. For mig er det slut med at spille håndbold på topplan, som jeg har det lige nu. Jeg skal i gang med min civile karriere og have afsluttet cand.merc.aud, og så vil jeg gerne prøve nogle af de sportsgrene, som håndbolden har sat sine begrænsninger for, så skipisterne skal udfordres til vinter.

Til kampen mod Team Esbjerg siger FC Midtjylland desuden farvel til Maibritt Kvisgaard, der skifter til netop Team Esbjerg, Mathilde Neesgaard skifter til Rinkøbing og Natascha Ohlendorff tager tilbage til SK Aarhus, hvor hun forhåbentlig kan komme godt igang igen uden de mange skadesproblemer, der har plaget hende i FCM. Derudover tager Anne Mette Pedersen til København Håndbold efter at hun i sidste sæson var udlejet til Ringkøbing.