Håndbold Nyheder

Ny målmandstræner i FCM

 pressemeddelelse fra FCM

Kim Andersen bliver ny målmandstræner i FC Midtjylland. Han afløser Antoni Parecki, der skal være cheftræner i Polen.

FC Midtjylland kan også i den kommende sæson se frem til høj kvalitet på målmandstrænerposten. Klubben har nemlig ansat den 40-årig Kim Andersen, der har erfaring fra allerhøjeste niveau.

Som aktiv har Kim Andersen nået flotte meritter i målet. Den tidligere Ikast-spiller har vundet det danske mesterskab med GOG, som han også er to gange pokalmester med. Derudover har han været i en europæisk semifinale med Skjern Håndbold.

Nu kan FC Midtjyllands målvogterteam altså også se frem til træning og vejledning af Kim Andersen, som har skrevet en etårig kontrakt med hunulvene.

– Det bliver en spændende udfordring, som jeg glæder mig meget til. Det er nogle dygtige målvogtere, jeg skal arbejde med, og jeg ser et spændende udviklingspotentiale, siger Kim Andersen.

– Jeg har prøvet meget på min egen krop, og jeg tager noget med fra alle de trænere, jeg har haft, fortæller Kim Andersen, der i sin tid i Team Tvis Holstebro blev trænet af den nu tidligere FCM-målmandstræner Antoni Parecki.

I FC Midtjylland glæder sportschef Hans Peter Riis sig over aftalen med Kim Andersen, der fast skal træne klubbens målvogtere en gang om ugen, ligesom han skal med til kampe efter behov.

– Vi kender Kim fra hans tid i Ikast, og så har Antoni Parecki anbefalet ham. Det var et nemt valg, og vi er glade for, at Kim havde lyst til den nye udfordring. Vi ved, han har prøvet tingene på egen krop og spillet på højeste niveau, og han har fået gode anbefalinger med, siger Hans Peter Riis.

Han sender samtidig et stort tak til Antoni Parecki, der rejser hjem til Polen, hvor han i den kommende sæson bliver cheftræner for et hold i den bedste polske række.

– Vi vil gerne takke Parecki for en fantastisk og engageret indsats gennem mange år. Han har betydet ekstremt meget for vores målvogterteams udvikling, og han har en stor ære i, at Sabine Englert har haft sin måske bedste sæson i år, siger sportschefen.