Håndbold Nyheder

Ny sundhedsstab på herrelandsholdet på plads

Pressemeddelelse fra DHF:

Dansk Håndbold Forbund har netop indgået aftaler med to behandlere og en læge, der skal udgøre fremtidens sundhedsstab omkring det danske herrelandshold.

Efter en kort men grundig proces har Dansk Håndbold Forbund sikret aftaler med de tre personer, der fremover skal udgøre sundhedsstaben omkring det danske herrelandshold. Der er tale om fysioterapeut Anja David Greve, kropsterapeut Kristoffer Glavind Kjær og læge Morten Storgaard.

”Vi er utroligt glade for, at vi på så kort tid har fundet et virkeligt stærkt sundhedsteam til vores herrelandshold. Vi har fået henvendelser fra mange højt kvalificerede ansøgere, og vi har selv haft flere navne på blokken. I min dialog med Nikolaj (Jacobsen, landstræner, red.) har vi fået afklaret, hvilke kompetencer vi har ønsket at hente ind og disse drøftelser, sammen med de ønsker spillertruppen har haft, har peget mod denne konstellation, som vi er glade for at være lykkedes med. Vi får både bragt høje kompetencer, stor erfaring og nytænkning ind på holdet med denne kombination,” siger Dansk Håndbold Forbunds tiltrædende sportschef, Morten Henriksen.

Spillerne vil allerede til den kommende landsholdssamling stifte bekendtskab med Kristoffer Glavind Kjær og Morten Storgaard, mens Anja Greve først har mulighed for at tiltræde til junisamlingen.

Kort om de tre nye i sundhedssektoren:

Fysioterapeut Anja David Greve
Fysioterapeut og idrætsfysioterapeut
Har egen fysioterapeutklinik, ADG Fysioterapi, i Odense – etableret i 2011
Blev i 2004 tilknyttet GOG’s ligadamer og -herrer (til 2009) og er p.t. tilknyttet såvel GOG’s ligaherrer og Odense Håndbolds ligadamer
Har udover fysioterapistudiet bifag i idræt og sundhed fra SDU

Kropsterapeut Kristoffer Glavind Kjær
Kropsterapeut og behandler
Cand.scient.soc
Medgrundlægger af ManuVision i 2005
Har arbejdet med flere tophåndbold og -fodboldspillere samt cykelryttere (fx Alberto Contador og Peter Sagan)

Læge Morten Storgaard
Læge, ortopædkirurg og sportsmediciner
Overlæge på Kysthospitalet Skodsborg
Tidligere 10-årig leder af det sportsmedicinske team i Team Danmark
Var sidste år ansat som Head of sports medicine Saudi Arabian Olympic Committe for at opbygge deres sportsmedicinske satsning frem mod OL
Har tidligere deltaget som læge ved mesterskaber for både dame- og herrelandsholdet