Håndbold Nyheder

Anna Sophie Okkels: Jeg prioriterer næste sæson

26-årige venstreback Anna Sophie Okkels har allerede sin fremtid på plads. Den stærke bagspiller fra SK Aarhus har skrevet under med Silkeborg-Voel, og hun er allerede begyndt at forberede sig på klubskiftet. Hun fortæller i dag til Aarhus Stiftstidende, at hendes prioriteter har ændret sig. Hun tænker nu mere langsigtet, så hun er klar til den nye sæson. Hun udtaler til avisen:

Hvis jeg har nogle småproblemer med min krop, så er det vigtigst, at de bliver helt klar til sommer… Før i tiden havde jeg nok spillet med en dårlig skulder, selvom jeg ikke burde, men nu ved jeg, jeg skal være klar til den nye klub. Så jeg passer mere på mig selv rent fysisk, og tager ikke så mange chancer, når jeg har ondt.”

Anna Sophie Okkels fortæller endvidere, at hun har set mange håndboldspillere få et dyk i formen lige efter et klubskifte, og det ønsker hun ikke. Hun glæder sig til skiftet, selvom det var ret svært for hende at forlade SK Aarhus til fordel for Silkeborg-Voel. Hun håber, at Silkeborg-Voel bliver et frisk pust, hvor en ny træner og nye holdkammerater kan være med til at udvikle hende som håndbolsspiller. Hun erkender dog, at klubskiftet giver hende sommerfugle i maven. Hun siger:

“Jeg er helt sikkert nervøs. Jeg skal samle energi til at kunne give den maks gas, både til træningen, men også med at lære alle de nye mennesker at kende.”

Inden klubskiftet skal Anna Sophie Okkels gøre arbejdet færdig i SK Aarhus. Holdet møder i aften kl. 19.30 Ringkøbing Håndbold.

Anna Sophie Okkels .(EVENTMEDIA/Søren T. Larsen).