Om os

Vi har gennem længere tid arbejdet på at få det helt rigtige team på plads her på europamester, så vi kan dække håndbolden så godt som muligt for jer, og nu er teamet endelig på plads og klar til at blive præsenteret.

Der vil selvfølgelig løbene komme uskriftinger når tiden eller andet sætter en stopper for skriveriet, så derfor er man også altid velkommen til at kontakte os hvis man har lyst til at være med, hvad enten det er som fotograf, til at lave interviews eller som daglig skribent.

Daglige skribenter

Jan Pedersen
Som flere andre på europamester han Jan børn, men der er alligevel tid til at skrive nyheder til jer, Jan vil skrive om alt men have et ekstra øje på Århus Håndbold. Som 20 årig blev Jan træner og har haft mange forskellige hold, helt fra U10 og op til U18. Har været i ligarækken som U18 træner.

Kim Møller
En travlt herre fra Tønder der udover at skrive på europamester kører hjemmesider for TM Tønder, TMT Red Support og FC Sydvest (Fodbold).

Kristian Stoklund Larsen
Spiller til dagligt håndbold i Håndboldligaen for TM Tønder. En stor håndboldnørd der primært vil dække kampe med live opdateringer på europamester.

Sofie Fynbo Larsen
Var med til at rykke Horsens op i 1. division i 2014 og har også erfaring fra Norge hvor hun netop har afsluttet en sæson for HK Halden.  Læser desuden til fysioterapeut.

Naman Tanwir
Spiller en stor rolle i Ajax København hvor han også er træner for U14 drenge, vil skrive om alt på europamester dog naturligvis med et ekstra øje på Ajax.

Janni Flo
Håndbold nørd der er hurtig på tasterne og god til excel. så hovedansvaret er resultater, kampe i tal og stillinger fra hele verden.

Stine Aaen Dürr
Stine underviser på HF & VUC spiller håndbold hos Silkeborg Voels 2 div. damer og har spillet håndbold hele sit liv har blandt andet på ungdomslandsholdet.

Alexander Hansen
Tidligere medejer af Sportssiden.dk, hvor han var ansvarlig for håndbolddelen, uddannet markedsføringsøkonom.

Thomas Billum
Turisme uddannet fra Plymouth University og Aalborg Universitet og har gennem de seneste år stået for meget af det administrative arbejde på europamester, men har også hjulpet diverse af sites skribenter. Vil fremover begynde at skrive mere.

Jeppe Bach Knudsen
Tidligere herreliga træner i Viborg HK. Har i de sidste to sæsoner være assistenttræner i Team Vesthimmerland og er nu tilbage som træner i Viborg HH.

Lars Jensen
Lars har godt styr på alt det tekniske og regler omkring nyhedsskrivning og vil desuden hjælpe med pressemeddelelser og nyheder fra det Sønderjyske område.

Esben Mallet
Ejer af blandt andet europamester.dk, for mange år siden skribent på Tipsbladet, har en HA fra Aalborg Universitet.

Interviews samt udland

Amina Idrizi
Ansvarlig for vores internationale site www.handball123.com, freelance skribent for det europæiske håndbold forbund, og det makedonske site Rakomet24.

Nina Wörz
Tidligere dansk mester, Tysk mester og pokalvinder, EHF cup vinder og en lang række landskampe for Tyskland. Vil lave interviews på europamester med spillere fra hele verden.

Annette Andersson
Står for alt omkring svensk håndbold på europamester.dk. Uddannet redovisningsøkonom, freelance skribent for svenskhandboll.se med fokus på elit dam, bloggar på ”Damhandboll framför allt” og skriver udland på handbollskanalen.se. Træner for et nystartet juniorhold (piger) der kun træner en gang per uge og spiller i juniorserien.

Fotografer

Annemette Stolling
Fotograf med base i Sønderjylland, dække både dame og herre håndbold for europamester.

Eventmedia
Levere flotte håndbold billeder til europamester men dækker også mange andre sportsgrene.

Ferie afløsere/skribenter når de har tid og det kniber på sitet.

Sarah, Bjarne og Verner Sørensen.

europamester_510px_hoj_nyhed

Shoutbox


Loading
Loading
Smile
:mrgreen::neutral::twisted::arrow::shock::smile::???::cool::evil::grin::idea::oops::razz::roll::wink::cry::eek::lol::mad::sad:8-)8-O:-(:-):-?:-D:-P:-o:-x:-|;-)8)8O:(:):?:D:P:o:x:|;):!::?:
888 is official sponsor of the Danish Handball first division!