Håndbold Nyheder

Optakt til oprykningsfesten i Bavnehøj Arena

I aften kan Ajax København skrive historie. For første gang i 20 år kan damerne i klubben fra stenbroen rykke op i det fineste selskab, Primo Tours Ligaen.
Det er dog også en meget stolt træner vi fangede inden opgøret:

Det vil uden tvivl være en meget speciel oplevelse i aften hvis det lykkes os at vinde. Efter mange år i Ajax, hvor jeg for 8 år siden startede med U12 holdet, for derefter at blive henholdsvis træner for U14, U16 og U18 inden det i forrige sæson kom til at hedde Dame Senior 1, vil det være en meget speciel oplevelse at være med til at lave det største resultat nogensinde på damesiden i Ajax” siger assisterende træner, Nick Szwiec til Europamester.dk

På den anden banehalvdel står VSH2002, en modstander der er stor respekt omkring.

Der er ingen tvivl om, at Virum i aften vil gøre alt hvad de kan for at spolere vores planer om sejr. Virum stiller med flere kendte ansigter, og vi husker særdeles godt Julie Skipper på målet fra vores seneste opgør. Hun har gennem sæson virkelig vidst sig at være en profil i 1. division, og har med sin aggressive målmandsstil, formået at overraske mange spillere. Virum spiller rigtig godt til, og kommer med en frisk energi. De vil gerne løbe kontra, og vi skal fra kampens start formå at presse dem i alle situationer således at vi forhåbentligt til sidst i kampen har et ekstra fysisk overskud” og fortsætter:

Vi har leveret en fantastisk holdpræstation i denne sæson, og pigerne vil med sikkerhed være fuldstændig fokuseret og klar på kampen. Vi ved hvad vi skal, og hvad der skal til. Vi vil give alt hvad vi har i os for at vinde i aften”. Slutter Nick Szwiec.

Der er kampstart i Bavnehøj Arena kl 20.45.

Ajax København DS1 – 2016/2017