Håndbold Nyheder

Daniella Dragojevic: “Det er alt eller intet”

Onsdag aften kl. 18.30 går det løs, når Silkeborg-Voel og København Håndold mødes i den tredje og afgørende DM-kvartfinale. Daniella Dragojevic og resten af Silkeborg-Voel vandt sidste opgør i København, men de missede efterfølgende muligheden på hjemmebanen i Silkeborg. Daniella Dragojevic påpeger også overfor Midtjyllands Avis, at det er alt eller intet i aftenens kamp. Hun siger:

“Vi ved godt, at vi skal gå »all in« nu. Det er alt eller intet. Sæsonen er slut, hvis vi taber, mens en sejr sender os i semifinalerne. Vi er klar og meget tændte på opgaven.”

Daniella Dragojevic påpeger, at det især er defensiven, som skal stå stærkt i aftenens opgør. Rent taktisk har holdet forberedt sig på, at København sandsynligvis vil spille syv mod seks, idet københavnerne havde stor succes med det spil i forrige kamp.

Cheftræner for midtjyderne, Jakob Andreasen, udtaler, at København Håndbold har en særdeles god hjemmebane, hvor de kun har tabt to kampe siden 2015. At Silkeborg-Voel tog sejren sidst derovre, er dog med til at give en tro på, at det kan lade sig gøre. Han siger:

“København har kun tabt to kampe på hjemmebane siden 2015, og den anden var mod FC Midtjylland. Men nu ved vi, at vi kan vinde derovre, og det giver en tro på, at det kan lade sig gøre, selvom det bliver svært.”

Daniella Dragojevic kan spille sin sidste kamp for Silkeborg-Voel, hvis de taber kampen i aften.

Trine Bach Troelsen og Daniela Dragojeviv baggrunden Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.

fterfølgende