Håndbold Nyheder

Otterup træner: Vi leverede som hold

Otterup træner, Torben Sørensen var yders tilfreds med sit hold, efter stor sejr.

Odder Spektru har i denne sæson været et fort for Odder. Før kampen havde de kun tabt 2 gange og spillet en enkelt uafgjort kamp. Otterups udebanestatistik lød på noget af det samme med bare 2 sejre og en uafgjort. Forskellen på de to hold var bare 2 point, og så lå der lige en nedrykningstreg i mellem dem.

Statistikken var dermed ganske klar, Odder var favorit og kunne med en sejr sikre sig et hul på 4 point til stregen. Otterup var dog ganske ligeglade med statistikken og bragte sig hurtigt foran 4-1. Her stoppede det dog ikke og vedhalvleg førte fynboerne 14-6. Efter pausen fortsatte det til en føring på 24-10, inden de slap gashåndtaget og kørte en sikker sejr på 30-21 hjem.

– Det er den fedeste oplevelse på udebane i den tid, jeg har været træner for Otterup. Vi leverede som hold på et meget højt plan. Spiller for spiller er de bedre end os og der er masser af U21-spillere på Odders mandskab. De er bare nede i et hul, som er svært at komme op af, siger Torben Sørensen efterfølgende til Sport Fyn.

Topscorer for Otterup HK blev Thomas Poulsen med 5 mål.

Torben Sørensen Otterup