abd

Overraskende nederlag til Buxtehude

TuS Metzingen - Buxtehuder SV 30-29 (15-14)

Efter at det lykkedes Buxtehude at få et uafgjort mod mestrene fra Thüringer HC på onsdag, blev det i går til et overraskende nederlag på udebane mod Metzingen.

Kampen blev først afgjort i det sidste sekund, da Metzingens unge landsholdsspiller Shenia Minevskaja scorede på straffekast til 30-29 slutsresultatet.

Hjemmeholdet startede kampen bedst og kom foran med fem mål efter tyve minutter. Først hen mod pausen fandt Buxtehude bedre til sit spil og kunne udligne til 14-14. Til pausen var favoritterne dog igen bagud med 14-15.

Anden halvleg var det samme billede som i første halvleg. Metzingen udbyggede sit forspring og kom foran med fire (21-17). Men gæsterne fik igen reduceret. Med syv minutter tilbage lykkedes Buxtehude at udligne til 26-26. Det varede dog ikke længe og Metzingen gik igen i front med to. Men også denne gang formåede Buxtehude at udligne. To mål af Sarah Lamp og stillingen hed 29-29 med et minut igen. Det var så hjemmeholdet, som havde bolden i kampens sidste angreb og det endede som sagt med et straffekast, som blev udnyttet af Shenia Minevskaja. Såmed vandt Metzingen til sidst med 30-29.

topscorer TUS: Cassandra Engel 8.

topscorer BSV: Jana Stapelfeldt 7.

HSG Bensheim/Auerbach - Frisch Auf Göppingen 19-35 (13-15)

topscorer HSG: Ingrida Bartaseviciene 5.

topscorer FAG: Jenny Karolius 12.