Håndbold Nyheder

Pernille Clausen

– håndboldfødselsdage

SK Århus højre-kant Pernille Clausen fylder 20 år i dag.

Pernille kommer fra en stærk HEI årgang, hun var i al fald som U14 og vist også som U16 back og gjorde det rigtig godt, Pernille hører ikke til de højeste og bliver på en tidspunkt omskolet til fløj, hvor hun for alvor slog i gennem. Der var mange gode på den plads i Pernilles landsholdsårgang: Anne Mette Pedersen, Louise Kristensen, Stine Andersen, Katja Marcher etc alligevel blev Pernille udtaget til ungdoms OL i Singapore i 2010, hvor hun kom hjem med en guldmedalje.

Clausen blev allerede som U18 spiller hentet ind på SK Århus bedste hold som afløser for Majbritt Kviesgaard. Desværre satte en alvorlig (knæ)skade Pernille ud af spillet og kostede en meget lang pause, men nu er hun tilbage og vil i den kommende sæson være en af de unge spillere, som kommer til at danne fundamentet for det nye ambitiøse SK Århus hold.

Læg mærke til navnet, Pernille Clausen, skal nok gøre det godt i 1. division i den kommende sæson, men på lidt længere sigt har Pernille kvaliteter til at nå et godt stykke længere end den næstbedste række.