Håndbold Nyheder

Peter Lund: “Alle rammer dagen i dag”

Århus Håndbold vandt i gårsdagens sene kamp, da de på hjemmebane i Ceres Arena vandt med overbevisende 35-25 (17-11) over lokalrivalerne fra Skanderborg Håndbold.

Med sejren holder cheftræner Erik Veje Rasmussens tropper liv i håbet om at komme med i slutspillet i 888Ligaen.
Østjyderne indtager nu en tiendeplads i tabellen med 19 point for 22 kampe og er i skrivende stund blot et enkelt point efter HC Midtjylland, som i øjeblikket besætter den sidste slutspilsgivende plads.

“Alle rammer dagen i dag, så det er helt fantastisk at være en del af. Vi spiller godt hele vejen rundt, vi står stærkt i forsvaret og det gør vores målmand god, og gør det nemmere for vores kontrafase, som jeg synes er rigtigt god i dag. Vi spiller godt angrebsspil, hvor vi kommer med den rigtige fart, og er skarpe til at få scoret på vores chancer”, siger Århus-spilleren Peter Lund til klubbens hjemmeside.

Se kampens målscorere herunder:

Århus Håndbold: Omar Ingi Magnusson 10, Frederik Krarup 6, Fredrik Sørensen 6, Anders Martinusen 5, Robert Gunnarsson 3, Torben Petersen 2, Sebastian Henneberg 2, Peter Lund 1

Skanderborg Håndbold: Besard Hakaj 4, Mikkel Andersen 4, Kasper Irming Andersen 3, Jonas Eichwald 3, Martin Larsen 3, Rasmus Andersen 2, Rasmus Porup 2, Kristian Bonefeld 1, Morten Kirk Olesen 1, Mike Haack 1, Andreas Væver 1