Håndbold Nyheder

Pytlick: “Et stort skridt i den rigtige retning”

Odense Håndbold spillede i aftes på udebane mod Ringkøbing Håndbold og i Green Sports Arena var der aldrig tvivl om resultatet.

Jan Pytlicks tropper var ganske enkelt for stærke for de lyserødeklædte vestjyder, og odenseanerne kunne rejse hjem med en solid sejr på 34-21 (18-10).

Selvom det blev til en storsejr er der i følge cheftræneren stadig plads til forbedringer:

“Vi tog et stort skridt i den rigtige retning i dag, men vi skal være skarpere, når vi får mulighederne. Når vi møder bedre hold, får vi ikke så mange muligheder for det, og så skal de være der, når de kommer”, siger Jan Pytlick til Sport Fyn.

Onsdag aften tager fynboerne i mod de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg i et direkte opgør om en plads i slutspillet. En sejr til Odense Håndbold vil sætte dem fire point foran esbjergenserne.

Se kampens målscorere herunder:

Ringkøbing Håndbold: Sofie Blicher-Toft 4, Michelle Brandstrup 4, Jane Mejlvang 4, Camilla Maibom 3, Simone Rasmussen 2, Line Solsø Hinhede 2, Julie Gantzel Pedersen 1, Amanda Brogaard 1

Odense Håndbold: Kamilla Kristensen 7, Deonise Fachinello 5, Stine Svangaard 4, Mathilde Dahl Schæfer 3, Marianne Pedersen 3, Jessica Quintino 3, Pernille Johannsen 3, Nadia Offendal 3, Oksana Kiseleva 2, Maria Adler 1