Håndbold Nyheder

Randers HH: Det er et lille skridt tilbage

Randers HH var aldrig i nærheden af point mod GOG.

GOG satte sig straks på kampen, og inden der var gået 10 minutter var stillingen 4-8. Randers HH forsøgte at hænge på, men GOG holdt afstanden på 4 mål til pausen, hvor der stod 14-18. Efter pausen  nåede Randers op på 18-20, men så kørte GOG maskinen igen som smurt og 20-23 blev til 21-30. Det hele sluttede med en overlegen fynsk sejr på 26-36.

– Man kan godt sige, det er et lille skridt tilbage. Vi havde lidt den samme oplevelse i december, hvor vi havde en god periode, inden vi rammer en kamp mod HC Midtjylland, hvor det også så ud til, at vi manglede det fysiske overskud. Jeg synes, det er det samme denne gang, så afgjort er det et lille skridt tilbage, sagde Martin Hjortshøj til Randers Amtsavis.

Randers HH må nu håbe at Tønder ikke vinder hjemme over SønderjyskE på tirsdag. I så fald ser det svært ud for kronjyderne, der lige som Tønder mangler at møde Skanderborg. To meget afgørende kampe for de tre holds skæbne.

Randers Herre Håndbold: Viggó Kristjánsson 8, Hans Martin Asmussen 4, Simen Strømberg 4, Søren Fisker 3, Kristian Ulriksen 3, Lars Skaarup 2, Steven Larsson 2

GOG Håndbold : Henrik Jakobsen 7, Gøran Johannesen 7, Lasse Kjær Møller 6, Niclas Vest Kirkeløkke 5, Magnus Jøndal 4, Mark Petersen 4, Tobias Møller 2, Lasse Kronborg 1