Håndbold Nyheder

Randers HH mister flere spillere

 

I Randers HH arbejder kommende træner Jan Paulsen hårdt for at få et slagkraftigt hold til næste sæson. Det ser dog ud til, at klubben mister to af de helt store profiler. Randers Amtsavis skriver i weekenden, at målmand Rasmus Bech og venstrefløj Lars Skaarup er tabt for klubben. Lars Skaarup har fundet sig en ny klub, men vil intet afsløre endnu. Han udtaler til avisen:

“Jeg har næsten fundet en ny klub, men jeg mangler stadig at skrive under på kontrakten. Det er en anden dansk ligaklub, men jeg kan ikke offentliggøre noget endnu.”

Randers HH har netop skrevet kontrakt med rutinerede Søren Haagen, og Rasmus Bech ønsker angiveligt en komme til en anden klub. Han vil dog ikke at kommentere sin fremtid. Han udtaler til Randers Amtsavis:

“Jeg har ingen kommentarer til min fremtid lige nu, men jeg forventer, at der kommer en afklaring i løbet af de næste par uger.”

Rasmus Bech og og Randers HH har lukket flest mål ind af alle holdene i 888ligaen i denne sæson, og han har en redningsprocent på 32. Lars Skaarup har scoret 82 mål i ligaen i sæsonen.