Håndbold Nyheder

Randers HK u16 vinder kval i Beach Håndbold Kreds 4

Efter to ugers intensiv Beach træning var de helt unge Randers HK talenter klar til at spille kval stævne til DM i Beach Håndbold mod stærke hold som Viborg, Horsens osv.
Vi havde trænet en del frem mod dette kval spil, så vi var helt inde i spillet, og vi kunne lave “piuetter”. Vi havde delt to hold som skulle spille for Randers HK 1 og Randers HK 2. Holdene var i hver deres pulje.
Randers HK 1 vinder den første kamp sikkert over et stærkt Horsens hold. Vi vandt med ca. 15 og 7 mål i hver halvleg. website tech info . Næste kamp var mod Hornslet og der spillede vi igen en rigtigt flot kamp og vandt med ca. 14 og 8 mål i hver halvleg. Sidste pulje kamp var mod Viborg HK 2, Vi kunne “nøjes” med at vinde en halvleg og være i finalen. Men vi vandt med hele 32-0 og 33-0 over Viborg. Så en samlet 65-0 sejr over Viborg HK 2 udløste en finale plads til Randers HK1.
Randers HK 2 skulle spille den første kamp mod Viborg HK 1, som havde deltaget i et par andre træningsstævner sidste weekend. Så vi forventede en svær kamp. Vi vinder begge halvlege sikkert med 23-13 og 18-15. Næste kamp var mod Åstrup/ Hammelev som havde vundet deres første kamp. Randers HK pigerne vinder 20-10 og 11-10. Så var finale pladsen også i hus her, inden sidste kamp mod Hornbæk. Den kamp blev vundet 20-2 og 19-5. Utroligt flot.
Finalen blev Randers HK 1 mod Randers HK 2. Målet var at komme til DM inden vi tog afsted til kval stævnet, og heldigvis lykkedes det os nu. Finalen blev en Randers HK opvisning i flot Beach håndbold. Begge hold spillede efter 2 points og med parrader inde i feltet osv. Randers HK 2 førte ellers 4-0, 5-1 og 9-5 inden Team 1 kom rigtige igang med 3½ min igen og vandt 17-11. 2. halvleg blev vundet 19-7 af Team 1. Så en samlet sejr til Team 1 ved Kreds 4 kval stævnet.
Stort tillykke og vi glæder os allerede til DM den 22.6 i Kerteminde.