Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Rasmus Lauge: "Vi har stadig en chance"

SG Flensburg-Handewitt spillede i aftes deres første Champions League-kvartfinale, da de på hjemmebane tog i mod makedonske Vardar Skopje.

Og det var det makedonske udehold som hev sejren hjem på 26-24 (15-9) og dermed har det ene ben solidt plantet i Final4 i Køln.

Hjemmeholdets playmaker, danske Rasmus Lauge, er trods nederlaget, optimistisk forud for returopgøret på torsdag den 27. april:

"Vi har stadig en chance. Anden halvleg viser os, at vi har det der skal til for at slå dem i Skopje, men vores første 30 minutter var frygtelige", siger Rasmus Lauge til EhfCL.com

Se kampen i tal herunder:

Flensburg: Johan Mikael Jakobsson 6, Rasmus Lauge Schmidt 4, Hampus Wanne 3, Kentin Mahe 3, Holger Glandorf 2, Thomas Morgensen 2, Bogdan Radivojevic 2, Anders Eggert Magnussen 1, Lasse Svan 1

Vardar: A. Dujshebaev Dovichebaeva 5, Luka Cindric 5, Ivan Cupic 4, Timur Dibirov 4, Vuko Borozan 3, Rogerio Ferreira Moraes 2, Jorge Maqueda Pena 1, Joan Canellas Reixach 1, Mijajlo Marsenic 1