abd

Resultaterne fra Bundesligaen (k)

Buxtehuder SV – HC Leipzig 25-26 (13-16)

Til trods at man vandt topkampen mod Buxtehude, var glæden ikke så stort i HCL-lejren.  Både Anne Müller og Anne Hubinger måtte nemlig udgå med alvorlige skader. Mens stregspilleren Müller pådrog sig en knæskade, har bagspilleren Hubinger brækket hånden.

I de første minutter fulgtes holdene ad, men så fik gæsterne fra Leipzig styr på kampen og kunne trække fra til en pausenføring på tre mål (16-13).

Buxtehude kom dog bedst du efter pausen. Takket være syv mål på stribe gik hjemmeholdet i front med 20-17. HCL gjorde nu simpelthen for mange tekniske fejl og desuden var det i denne perioden at storskytten Anne Hubinger blev skadet. Først efter at HCL-træner Thomas Ørneborg tog et time-out, fandt gæsterne tilbage på sporet og kampen blev til en rigtig gyser. Først i det sidste minut blev den afgjort, da kampens topscorer Susann Müller scorede til 25-26 slutsresultatet.

topscorer BSV: Randy Bülau 6, Jessica Oldenburg 4, Jana Stapelfeldt 4 (2).

topscorer HCL: Susann Müller 9 (5), Karolina Kudlacz 5 (1), Natalie Augsburg 5.

Thüringer HC – HSG Bensheim/Auerbach 31-20 (14-10)

Det tog ti minutter inden THC kunne trække fra til en to-måls føring. Ellers kunne oprykkerne fra Bensheim/Auerbach godt følge med mestrene. Hjemmeholdet lavede simpelthen for mange fejl i offensiven og Bensheims målvogter Pauline Radke stod desuden en stærk kamp. Først hen mod pausen formåede THC igen at trække lidt fra, sådan at man gik til pausen med en føring på 14-10.

I anden halvleg var sejren så aldrig i fare, selv om Bensheim viste stor vilje gennem hele kampen.  Til sidst blev det såmed til en sikker men ikke særlig overbevisende sejr til THC.

topscorer THC: Lydia Jakubisova 9, Franziska Mietzner 5.

Topscorer HSG: Pia Hildebrand 5.

VfL Oldenburg – DJK/MJC Trier 39-26 (19-8)

topscorer VfL: Laura van der Heijden 7, Kim Birke 5, Angie Geschke 5 (1), Anna Loerper 5 (2).

topscorer Trier: Katrin Schneider 12 (6), Andrea Czanik 5.

SG BBM Bietigheim – TuS Metzingen 25-22 (14-12)

topscorer BBM: Ania Rösler 9 (2), Barbara Bagocsi 9 (3).

topscorer TuS: Ariane Geissmann 6, Shenia Minevskaja 5 (2).