Verner Sørensen

RSU Ringkøbing - Silkeborg Voel Kfum

RSU Ringkøbing 2 mod Silkeborg Voel Kfum 2 i 2 div. for damer.

Voel skulle på en svær opgave i Rofi centret i Ringkøbing, det er en bane som er omgivet med stor respekt i mine øjne. Normalt er her et fantastisk/fanatisk hjemmepublikum som lever helt med i kampene. De ca. 50 mennesker der var mødt op i dag var dog ikke så højt råbende, trommende og klappende som jeg tidligere har oplevet.

Vi var vidner til en kamp som hjemmeholdet fortjent vandt, Silkeborg Voel stillede med et afbuds ramt hold med 2 spillere som ikke havde spillet med tidligere i denne sæson. De gjorde nu det de kunne for holdet med det de havde.

1 halvleg, RSU kommer bedst fra start og Voel halter bagefter. Forsvaret står ikke godt og man er ikke helt oppe hvor man skal være i angrebet og når dommerne så ser noget i den ene ende af banen, men måske pga. lyset ikke kan se det samme i den anden, så bliver det lidt svært. Voel brænder for meget og gør RSU keeper alt for godt. Hun stod flot igennem hele kampen, men Voel fik ikke testet hende nok. Stillingen er 12 - 10 ved pausen.

2 halvleg, RSU køre videre i deres spil, Voel kommer godt med i kampen og på et tidspunkt står holdene faktisk lige, men så melder dommerne sig lige med et par fejl og det giver RSU det overtag der skal til for at de køre sejren hjem. Voel forsøger sig med et mere offensivt forsvar, men det giver intet.  Voel halter bagefter i resten af kampen som slutter 26 -20.

Der skal ikke tages noget fra RSU og deres sejer den er ok. Voel rammer ikke dagen, der er spillere der ikke stempler ind og så bliver det svært at vinde en håndbold kamp. Voel er i en genopbygningsfase af 2 div. holdet så der vil nok komme dage som disse. Dejligt at se Louise Kordahl tilbage i truppen og en godkendt indsats af Astrid Tind i målet, 2 reddede straffekast ud af 6 det er ok. Dagens Voel spiller er nok Kathrine Mikkelsen med 4 mål og 11 assist. Op på hesten piger og frem over banen så glæder jeg mig allerede til næste kamp.

Silkeborg Voel Kfums målscore blev. Maja Kloborg, Stine Aaen og Kathrine Mikkelsen 4, Juliane Ostenfeld 3, Sofie La Cour, Mathilde Bøgh 2 og Laura Poulsen 1 + Astrid Tind med 9 redninger.

Vurdering af hal: 3* (brugbar, men kold når den ikke er fyldt med RSU fans)

Vurdering af dommere: 2* (dårlig dag)

Vurdering af publikum: 3* (der kom lidt liv i de sidste minutter ellers ikke meget at skrive om)