Håndbold Nyheder

Sara Trier Hald

 håndboldfødselsdage

U17 landsholdsspiller Sara Trier Hald fylder 17 år i dag.

Sara kommer fra Holstebro og kom via HH90 med i TTHs U16 afdeling, hun var stadig U14 spiller, da hun var med til sin første DM slutrunde, hvor hun var med til at vinde sølv ved U16 DM i 2011. Sidste sæson skiftede Sara til FCM, hvor hun gennem hele året har været en af de bærende profiler på det hold, som altså endte med at vinde DM sølv og som over hele sæsonen også har været et af Danmarks bedste U16 hold.

Sara kom med på 96-97 landsholdet lige fra de første kampe mod Tyskland sidste år, hun er i skrivende stund noteret for 13 landskampe og 41 scoringer, hvad der faktisk gør hende til landsholdets næstmest scorende efter Sofie Flader.

DHF har udtaget trupperne til U17 EM og ungdoms OL, men ikke offentliggjort hvem der skal med, så vi kan ikke sige med sikkerhed om Sara skal til U17 EM i Polen, men vi kan sige, at hvis ikke hun skal med, så er der noget der er helt galt. Man kan være stregspiller på mange måder og der er flere forskellige typer, men Sara Hald er ikke bare i sin årgang en god stregspiller, hun er i forhold til sin alder en af de bedste stregspillere vi har set i tiden med europamester.dk, hvis hun fortsætter den udvikling hun har været gennem de seneste sæsoner, så kan Sara Hald komme meget langt med sit håndbold.

Tillykke Sara

opdateret

Sara SKAL med til U 17 EM, selvfølgelig skal hun det.

I næste sæson hvor Sara rykker op på U18 flytter hun hjem til Holstebro og dvs hun spiller for Team Tvis Holstebro i næste sæson