Håndbold Nyheder

Sebastian Frandsen: “Det har været lidt af et chok”

Onsdag aften spillede 22-årige Sebastian Frandsen og Bjerringbro-Silkeborg mod lokalrivalerne fra HC Midtjylland. Inden kampen fortæller den talentfulde målmand til Midtjyllands Avis, at han er glad for at være i BSV, men det har alligevel været hårdt at skifte fra Ribe-Esbjerg til midtjyderne. Først og fremmest har han skulle vænne sig til en nyt forsvar, for det andet har det været overvældende med alle de kampe, som BSV spiller. Faktisk har det været lidt af et chok for den 204 cm høje målmand. Han udtaler til Midtjyllands Avis:

I Esbjerg nåede du aldrig til det punkt, hvor der var for meget håndbold. Jeg kan godt mærke, at det er et helt andet pres, du er ude for. Jeg tog også mig selv i at blive mentalt træt, fordi det er et helt andet pres, du lægger på dig selv i forhold til kampe. Det skulle jeg vænne mig til. Det har været et lille chok.”

Han lægger dog heller ikke skjul på, at det også har været både fedt, utrolig spændende og udfordrende at komme det BSV. Han har fået ganske meget spilletid, bl.a. fordi Søren Rasmussen har døjet med en hovedskade, men han har også spillet nogle ganske gode kampe i målet for mestrene.