Håndbold Nyheder

Stephanie Andersen: “Silkeborg-Voel betyder meget for mig”

Silkeborg-Voel vandt i sidste uge over TTH Holstebro i kvindernes Primo Tours Liga, og det ser nu ud tll, at de lander på den sjetteplads, som giver adgang til slutspillet. Målmand Stephanie Andersen har været en afgørende spiller på holdet i forårets kampe, og hun har i flere kampe haft en redningsprocent tæt på de 50 %. Hun fortæller nu til klubbens hjemmeside, hvor meget klubben betyder for hende. Hun udtaler:

Silkeborg-Voel betyder meget for mig. Jeg synes, det er en utrolig spændende klub med meget fremtid. Det er vildt, så meget der er sket, siden jeg kom hertil første gang i 2012, hvor vi lå og kæmpede om at rykke op i ligaen.”

Stephanie Andersen har netop forlænget sin kontrakt med klubben, og hun er spændt på, hvor langt det ambitiøse hold kan komme. Hun siger:

Det er sjovt at se, hvor langt op vi kan komme, og jeg er glad for at være en del af det og være med til at hjælpe klubben med at komme endnu højere op.”

Stephanie Andersen fortæller dog også, at det ikke kun er det håndboldmæssige, som har stor betydning for hende. Det sociale på holdet er også vigtigt, og at pigerne har det godt sammen på holdet, havde også stor betydning for hendes forlængelse. Hun siger:

“Det betyder selvfølgelig rigtig meget, at man har det godt i sin klub, og det tror jeg, vi alle har her i Silkeborg-Voel. Det er nogle gode piger at spille sammen med, og vi har det rigtig godt både på og uden for banen. Jeg glæder mig altid til at komme til træning og være sammen med dem, og vi ses også ofte privat.”

Keeper Stephanie Andersen (#16), Silkeborg-Voel. Kamp i Primo Tours Ligaen 2016-2017 mellem Silkeborg-Voel KFUM og Randers HK i Jysk Arena, Silkeborg, Danmark, den 16.11.2016. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.