Håndbold Nyheder

Simon Hald: “Det lå lidt i kortene”

22-årige Simon Hald, som huserer på stregen for Aalborg Håndbold blev sammen med målmanden Kevin Møller, de to som blev vraget til den kommende VM-slutrunde i Frankrig.

Simon Hald var med i Danmarks samlinger og med i testkampene i Bygma Cup mod henholdsvis Ungarn, Egypten og Island.
Her blev det med sporadisk med spilletid for den over to meter høje stregspiller og den manglende udtagelse virker ikke til at have ødelagt humøret hos den talentfulde streg.

Det var egentlig ikke den helt store overraskelse for mig. Det lå lidt i kortene. Jeg vidste godt, at jeg var en af dem, der stod på vippen, så jeg havde forberedt mig på begge scenarier. Det er ikke, fordi jeg er voldsomt sur eller ked af det lige nu“, siger Simon Hald til BT

Dermed blev det ikke denne gang, at Simon Hald skulle få sin slutrunde-debut for A-landsholdet. Gudmundur Gudmundsson valgte i stedet at satse på brødreparret René og Henrik Toft Hansen og tilskuerfavoritten Jesper Nøddesbo.

Danmark drager onsdag afsted til Frankrig og indleder VM på fredag mod Argentina klokken 20.45.

Billedresultat for simon hald