Håndbold Nyheder

SønderjyskE: “Kæmpe lyst til at vise os fra vores bedste side”

Optaktsmeddelelse:

Der er dømt revanchetid når SønderjyskE lørdag eftermiddag tager i mod DHG. Det blev til et smertelig nederlag på hele 32-23 sidst de 2 hold mødtes. Efter en helt lige 1. halvleg knækkede filmen fuldstændig for de lyseblå i 2.halvleg og DHG kunne sejre sikkert.

Men det er et DHG hold der indtil videre har leveret super resultater på hjemmebane og haft det svært på udebane. Indtil videre er det blot blevet til 3 point på udebane, mens de har hentet hele 14 point på hjemmebane.

På holdet finder man den tidligere SønderjyskE fløjspiller Katrine Kubicki, som har præsteret flot for dem og er deres 4. mest scorende spiller. Den fysisk stærke bagspiller Sofie Lundsgaard har gjort det rigtig godt for DHG og har sammen med Mette Kryger Jørgensen været godt skydende fra distancen. Deres playmaker Caroline Toft Nielsen har indtil videre haft en stor sæson og været dygtig på både gennembruddene, skuddene og stået bag mange assist. På stregpositionen huserer Maria Borg og hun har vist stor fremgang denne sæson og været afgørende for dem.

DHG har benyttet sig af mange forsvarsformationer i sæsonen og haft succes med både 4-2, 5-1 og 6-0 forsvar.

Med blot 5 spillerunder tilbage af sæsonen, begynder det at spidse til for de hold der ligger omkring nedrykningsstregen. Her ligger DHG også p.t. og har derfor hårdt brug for et par sejre mere. De har blot 1 point ned til nedrykningsstregen.

Hjemmeholdet har Frida Blohm tilbage på holdkortet, men er stadigvæk plaget af en del skader. Emily Baunsgaard er efterhånden oppe i fulde omdrejninger igen og begynder så småt at indtage en vigtig rolle for de lyseblå. Mens Celina Hansen har vist i de seneste par kampe, at hun er mere end blot en dygtig forsvarsspiller og også har store styrker i det offensive spil.

“Man vinder og taber i løbet af en sæson og nogle kampe glemmer man hurtigt igen. Men man glemmer ikke et 9 måls nederlag. Den smerte og frustration som vi led på udebane sidst vi mødte dem, skal vi bruge konstruktivt i dette opgør. Vi skal først og fremmest nedbryde deres angrebsspil og forhindre dem i at løbe kontra mod os. Og så skal vi sørge for at have så mange redskaber med i rygsækken som muligt, så vi har værktøjerne, uanset om de dækker offensivt eller defensivt på os i løbet af kampen. Vi går ind til kampen, med en kæmpe lyst til at vise os fra vores bedste side af.”

Assistenttræner Kasper Poulsen

Kampen spilles kl.15.00 i Aabenraa Idrætscenter