Håndbold Nyheder

Søren Haagen til Randers Herre Håndbold

Pressemeddelelse:

Tilgangen af den tidligere landsholdskeeper sætter tyk streg under kronjydernes ambitioner om at være en del af den danske håndboldelite.

Randers Herre Håndbold kæmper i disse uger for overlevelse i 888ligaen men uanset resultatet er klubben fast indstillet på at fastholde positionen i toppen af dansk håndbold. Jan Paulsen er ansat som træner og er sammen med klubben godt i gang med at sammensætte en stærk trup til næste sæson. Tilgangen af den tidligere landsholds- og Flensburg/Handewitt keeper, Søren Haagen, er et kæmpe boost for det arbejde.

Stor profil

– Det er en stor profil vi nu henter til klubben og det viser, at det er et ambitiøst projekt vi har gang i og vi mener det alvorligt, fastslår Jan Paulsen. Han havde også Søren Haagen under sine vinger i sidste sæson i Mors/Thy, hvor keeperen trådte til da klubbens førstekeeper Dane Sijan blev skadet. – Efter en kort tilvænning var reelt årsagen til, at vi slap fri af nedrykningsspillet og var tæt på slutspillet, lyder Jan Paulsens rosende ord om den kommende Randers-keeper.

Han glæder sig til samarbejdet med den rutinerede målvogter, som i Flensburg-tiden var en Bundesligaens bedste og han hæfter sig ved at han stadig har motivationen til at være med på højeste plan. – Han er et konkurrencemenneske, der gerne bliver efter træning og udfordrer skytterne i en straffekastkonkurrence. Han er god holdspiller og et rummeligt menneske med begge ben solidt plantet på jorden og dygtig til at støtte op om de unge spillere, siger Jan Paulsen.

Liga set-up

Hovedpersonen selv glæder sig til at kaste sig ud i nye udfordringer og er blevet fristet af projektet Randers Herre Håndbold, som han finder spændende. – Vi ved jo ikke om det bliver Liga til næste sæson men klubben har ambitioner om at fortsætte med et Liga set-up og det er også sådan jeg har oplevet forholdene i klubben, fortæller Søren Haagen.

Han peger på ansættelsen af Jan Paulsen som træner, som et lysende eksempel på ambitionerne i Randers Herre Håndbold. – Det er stærkt at ansætte en trænerkapacitet som Jan, der har vist sit værd i Mors/Thy, hvor han har skabt nogle flotte resultater, som han kan føre videre i Randers, siger Søren Haagen, der også håber at kunne byde ind og hjælpe med sin store erfaring.

– Os der har opgaven omkring målet skal hjælpe hinanden så når jeg har noget at byde ind med gør jeg selvfølgelig det. Så længe opgaven bliver løst betyder det ikke så meget om det er mig eller en anden der løser den, lyder det fra Søren Haagen.

Det glæder hans kommende træner sig til og han er overbevist om at den rutinerede keeper har masser at byde ind med. – Når man har en spiller med hans rutine og evner vil det jo være dumt ikke at bruge hans kvaliteter, smiler en tilfreds Jan Paulsen.