Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Søren Rasmussen: "Det var rigtig vigtigt"

Bjerringbro-Silkeborg fik skovlen under Mors-Thy Håndbold, da de to hold krydsede klinger i gårsdagens kamp i Thyhallen.

Gæsterne fra det midtjyske vandt opgøret i sikker stil med 30-24 (14-9) og dermed er de forsvarende danske mestre blot en enkelt sejr fra at komme i DM-semifinalerne.

Se kampen i tal HER

Især i de første 30 minutter var udeholdet klart stærkest, hvor både forsvaret og Søren Rasmussen i målet, i store perioder lukkede helt af:

"Det var rigtig vigtigt - især efter et par halvdårlige kampe i starten af slutspillet. Nu peger pilen opad, og vi begynder at vise semifinaleniveau. Det betyder rigtig meget, og nu har vi to muligheder på hjemmebane for at komme i semifinalerne", siger Søren Rasmussen til Midtjyllands Avis.

På tirsdag kan Bjerringbro-Silkeborg sikre sig billetten til semifinalerne med en sejr, når de i JYSK Arena tager i mod Ribe-Esbjerg HH.