Håndbold Nyheder

Stine Bonde Aagaard

– håndboldfødselsdage

Stine Bonde Aagaard

Randers HK keeper Stine Bonde Aagaard fylder 25 år i dag.

Dagens fødselar er vokset op i Randers og er et godt eksempel på at talentarbejdet i Randers HK har fungeret i en årrække.

Stine var sammen med Rikke Skov Myrup en af de første keepere på det legendariske 88-89 landshold og var i det hele taget meget stærk som ungdomsspiller, var med til at vinde U18 DM i 2006, hun havde allerede i 05 været med til at vinde bronze ved ungdoms OL og guld ved U17 EM og blev på vej til U18 VM i 2006 kåret til All Star holdet ved European Open.

Hun blev ved U18 VM i 2006 skadet op til finalen og efterfølgende var det at den unge Randers-keeper pga graviditet var væk fra håndbold et års tid.

Stine startede efter sit comeback nærmest fra bunden, men talent fornægter sig ikke, selvom det nogen gange godt kan virke som om Bonde slet ikke selv er klar over, hvor stort et potentiale hun i virkeligheden har.
Efter en sæson på 2. divisionsholdet blev hun fra efteråret 09 forfremmet til 2. keeper, hun har været med til at vinde guld i EHF Cup i 2010 og DM finalen sidste år og har i denne sæson fået mere spilletid end nogensinde.

I den kommende sæson er Chana Masson væk og Stine skal dele Randers målet med en anden håndboldmamma Ana Vojcic og hvem der starter i målet vil nok i al fald i starten afhænge af dagsformen.

Vi ønsker Stine tillykke med et kvarte århundrede og alt muligt held og lykke i den kommende sæson.

Pia Hildebrand

Tidligere Viborg HK spiller Pia Hildebrand fylder 23 år i dag.

Pia er tysk, født og opvokset i det gamle Østtyskland. Hun flyttede allerede som juniorspiller til Viborg HK fordi hun ville lære hos de bedste, Pia havde en karriere i Viborg, hvor hun var med til at vinde et u18 DM, hun nåede at være med i periferien af Viborgs liga hold.

Det mest imponerende ved Pia Hildebrandts tid i Danmark var ikke så meget de resultater hun nåede, de var gode, men ikke ekseptionelle, men hvad man må tage hatten af og bøje sig i støvet over, var den vilje Hildebrandt viste, først da hun som en stor pige flyttede fra mor og far til et fremmed land og ikke havde andet end et dansk-kursus på 2 cd’er at støtte sig til, det var imponerende den viljestyrke hun viste, da hun blev korsbåndsskadet, mange ville være rejst hjem, men Pia blev og vi ved at hun arbejdede benhårdt, nærmest i døgndrft for at komme tilbage.

Pia er for længst rykket tilbage til Tyskland, såvidt vides skal hun i den kommende sæson være Bundesliga-spiller for oprykkerne fra HSG Bensheim/Auerbach