Håndbold Nyheder

Stjernespillere forlænger med Bukarest: “Fansene er vidunderlige”

En af verdens bedste håndboldspillere har forlænget sin kontrakt med det rumænske storhold CSM Bukarest. Klubben meddeler i dag, at svenske Isabelle Gulldén bliver i klubben, da hun har skrevet en tny o-årig kontrakt med storklubben. Isabelle Gulldén udtaler:

Jeg besluttede at blive i CSM for yderligere to år, fordi jeg virkelig godt kan lide det her. Jeg kom fra Danmark med idéen om at vinde trofæer. I første sæson vandt vi Champions League og nu vil jeg have mere…. Fansene er vidunderlige! Når de kommer til mig efter kampen og fortæller dig, hvor meget de sætter pris på dig. Det gør det det hele værd.”

Samtidig har den kroatiske landsholdsmålmand Jelena Grubisic også forlænget sin kontrakt med CSM Bukarest frem til 2019. Det bekræftes også, at både Linnea Torstensson og Carmen Martin forlader klubben.

Isabelle Gulldén (Allan Jensen/EVENTMEDIA).