Håndbold Nyheder

Svar på de mange spørgsmål

Interessen har være rigtig stor efter at det nye design kom online i går, og der er kommet mange spørgsmål på mailen og i chatten, hvilket er herligt.

Først og fremmest skal det ikke være en debat/konkurrence mellem det nye eller det gamle, Per har haft europamester gennem 10 år og leveret et fantastisk stykke arbejde, men det er hårdt arbejde og alternativet var at lukke europamester eller andre overtog siden.

Så til dem der har misforstået det og tror, at Per på en eller anden måde er blevet presset ud og europamester ville have fortsat som altid, så var det ikke en mulighed.

Til dem der er bekymret for om vi kan løfte opgaven, så er vi det da også selv, men det er ikke et enmandsprojekt, vi er en række skribenter og har drevet Danmarks største ishockey side (www.hockeymagasinet.dk) gennem 7 år.

De fleste skribenter på ishockey siden er ishockey nørder så det er helt andre skribenter, men vi trækker på den samme programør og teknik, samt det design som vi ved har virket til alles tilfredshed derinde gennem mange år.

Vi er en række skribenter her på siden, ansvarshavende er Esben som har skrevet om håndbold for et dagblad og som har haft et internationalt håndbold debatforum(www.handball123.com) sammen med en Makedonsk pige gennem nogle år.

Der er også flere af dem der har skrevet på europamester hidtil som fortsætter så der vil stadig være fokus på ungdoms og breddehåndbolden, men det tager selvfølgelig tid at få det hele til at køre perfekt, så i må have lidt tålmodighed.