Håndbold Nyheder

Sydhavsøerne til topkamp i Ringsted

Mange følelser vil være i spil, når TMS Ringsted og Sydhavsøerne mødes i aften.

Flere af spillerne fra de to hold har tidligere optrådt på det modsatte hold, og senest er Michael Riis skiftet fra Sydhavsøerne til Ringsted, midt i sæsonen. Der står altså mere på spil end bare 2 point. Det er også noget som Sydhavsøernes sportchef Morten Juul hæfter sig ved. Han siger til klubbens hjemmeside:

– Det bliver også interessant, hvordan spillerne tackler de interne kampe i kampen. Mange af spillerne har en fælles fortid på samme hold – bl.a. i Team Sydhavsøerne. Dette er ofte med til at skabe ekstra motivation frem mod disse kampe, så der bliver en opgave for Jesper Svensson i at sørge for, at spillerne rammer det rigtige spændingsniveau til kampen.

Ren statistisk er Ringsted relativt sikre på at slutte som nummer 2 eller 3, mens Sydhavsøerne næppe når højere end den nuværende 4.plads, der lige netop ikke giver kvalifikationskampe. Dog er Sydhavsøernes udebanestatistik lige så god som Ringsteds hjemmebanestatistik, og Morten Juul siger:

– Vi hæfter os dog ved, at vi i sæsonen har været stærke i kampe mod tophold på udebane. Vi har endnu ikke tabt til et hold fra top seks (på udebane) og hvis truppen kan ramme niveauet fra de andre udebanekampe, hvor især forsvarsspillet i tillæg til stærke målmandspræstationer har været medvirkende til at gøre det svært for modstanderne, har vi også gode chancer for at vinde denne kamp. 

Kampen spilles i aften klokken 19:30