Håndbold Nyheder

Talentfuld duo bliver i Randers Herre Håndbold

Pressemeddelelse:

Endnu 2 vigtige brikker på plads i puslespillet om den kommende sæson.

Mens kampen om forbliven i 888ligaen raser for fuld kraft har Randers Herre Håndbold også fokus på at sammensætte en stærk trup til næste sæson og har lavet aftaler U21-landsholdsspilleren Christian Olesen og den lokale fighter Mathias Broløs.

Begge er en del af den nuværende trup uden at det er blevet til så meget spilletid, men begge er også klar til flere minutter på banen.

– Jeg har været superglad for træningsmiljøet og jeg synes jeg har udviklet mig meget af at træne med de andre og nu føler jeg mig klar til mere ansvar, og så er det jo op til mig selv at gøre mig fortjent til det, siger Christian Olesen, der klubben fra Høj i september sidste år og håber på at komme med U21 landsholdet til VM i Algeriet til sommer.

– Det har gjort en kæmpeforskel at jeg har kunnet få spilletid på ungdomslandsholdet og nu skal jeg bare komme med mit bedste så jeg også kommer med til Algeriet, siger Christian Olesen.

I Randers Herre Håndbold glæder den kommende træner Jan Paulsen sig også til at den 21-årige venstre fløj får chancen for at vise sit bedste. – Christian er en ung spiller med fremtiden for sig. Han har en god størrelse og har andre kvaliteter end de små vævre fløje, forklarer Jan Paulsen og uddyber at Christian med sin længere rækkevidde har end anderledes skudafvikling. – Først og fremmest har han den rette indstilling til at blive bedre, konstaterer den kommende Randers-træner.

Jan Paulsen ser også frem til at arbejde med Mathias Broløs, som han ikke har haft så meget mulighed for at se i så meget action. – Der er altid brug for stærke lokale spillere. Mathias´ styrker er primært defensiv men med sin fysik håber jeg at kunne bruge ham som en all round spiller og han kan blive en dygtig overgangsspiller, forklarer Jan Paulsen.

Mathias Broløs har været en del af Randers Herre Håndbold hele siden klubbens start og var i sin tid et af klubbens største talenter men en alvorlig ulykke satte al snak om en håndboldkarriere på stand by. En benhård genoptræning har bragt den stærke Randers-fighter tilbage på banen og blev sidste sæson belønnet for sliddet med en kontrakt med Randers Herre Håndbold. En kontrakt der altså nu er forlænget yderligere. – Vi er rigtigt glade for at Mathias har sagt ja til at fortsætte i Randers, og selv om han ikke har fået meget spilletid i år, er der ikke tvivl om, at han vil få stor betydning fremadrettet, understreger sportschef i Randers HH, Peter Hansen.