Håndbold Nyheder

Team Sydhavsøerne: “Vi vil gøre alt for at vinde”

Optaktsmeddelelse:

AJAX KOMMER TIL MARIBO

Det er et opgør med lange traditioner, som skal udspilles fredag aften mellem Team Sydhavsøerne og Ajax.

Team Sydhavsøerne i er inde i en god periode og har nu vundet de seneste fire gældende kampe. Især var den seneste sejr mod TMS Ringsted vital. Det var et intenst lokalopgør, vi havde revanche til gode og flere af spillerne kender hinanden og var derfor ekstra opsatte på at vinde. Denne sult og vilje til at vinde er Team Sydhavsøerne nødsaget til at finde frem igen fredag aften, hvis vi skal vinde.

Sportschef Morten Juul melder alle mand klar til kamp:

– Ajax er et rigtig godt kollektiv, der dog efter et par klare nederlag, er inde i en mindre krise. Og med udsigten til fire rigtig svære kampe at slutte på, er de lige pludselig nærmere 10. pladsen, der udløser spændende nedrykningskampe. De er dog stadig i behørig afstand og der er mange andre hold i spil, men der er ingen tvivl om, at dette vil give dem ekstra motivation på dagen.

– Vi glæder os over, at alle, i skrivende stund, er fit for fight, hvilket åbner muligheden for at spille lidt bredere og dermed stå med flere ressourcer i slutfasen. I den omvendte kamp hentede vi syv mål indenfor de sidste 20 minutter. Det håber vi ikke bliver nødvendigt i dag, men har i stedet fokus på, hvad det var vi gjorde godt i disse 20 min.

– Derudover handler det om, igen, at præstere en god kamp i BorderShop Arena i et fantastisk setup med glade og medrivende tilskuere. Vi har tre kampe tilbage på hjemmebane i sæsonen, alle mod dygtige hold – og har et klart mål, der går på at kunne se hinanden i øjnene efter hver af disse og evaluere os frem til, at vi gjorde det bedste, vi kunne.

– Ajax er i år kendetegnet ved, at de ikke har de store individualister, men har et godt og bredt funderet kollektiv. Alligevel skal vi dog holde ekstra godt øje med den godt skydende højre back, Jonathan Mollerup og den evigt kæmpende playmaker, Tobias Jørgensen.

– Det er efterhånden en tradition, at vi møder Ajax hjemme om fredagen. Resultatet er svært at spå om, men jeg tør på forhånd godt sige, at det bliver spændende, det bliver dramatisk og vi vil gøre alt for at vinde.

Kampen spilles i BorderShop Arena klokken 20.00.

Billedresultat for team sydhavsøerne