Håndbold Nyheder

Team Tvis godt i gang med at sikre fremtiden

Team Tvis Holstebro er godt igang med at sikre fremtiden på holdet i disse uger, Sara Hald og Bettina Kjær kom på plads i sidste uge og nu er turen kommet til den 19-årige stregspiller Sara Kjærsgaard der har indgået en et-årig kontrakt.

Cheftræner Niels Agesen fortæller til klubbens hjemmeside at han ser frem til at se talentet rykke sig yderligere. Han roser Sara for en meget stor træningsiver, og fortæller at hun sammen med Sara Hald skal være gardering for Mette Gravholt på stregen. Omkring hendes svagheder nævner Agesen at hendes udfordring især ligger i at udvikle hendes angrebsspil.

Sara selv siger følgende til hjemmesiden:

“Jeg har jo spillet i Holstebro, siden jeg begyndte med håndbold, og det har selvfølgelig altid været en kæmpe drøm at spille på TTH’s førstehold. Så da muligheden opstod, var det et naturligt valg. Nu gælder det om at kæmpe sig til en rolle på holdet og gribe chancen, når den er der. Jeg har kendt trænerteamet gennem flere år og ved, hvad de står for. Derfor tror jeg på, at jeg kan fortsætte min udvikling i TTH”