Håndbold Nyheder

Tidligere landsholds målvogter gør comeback i NFH

Mette Sahlholdt gør comeback hos Liga oprykkerne fra Nykøbing Falster. Mette har spillet over 450 liga og Europa cup kampe for GOG og HC Odense. Mette har ligeledes spillet 42 landskampe for det danske kvindehåndbold. Takket være et stort sponsorat fra Nordea i Nykøbing Falster har det været muligt at lave denne aftale der løber i to år med Mette

Mette Sahlholdt udtaler
“Da Henrik Hansen (NFHs Formand) og Søren Jacobsen (NFH Direktør og hovedsponsor) fremlagde projektet om NFH og et evt. comeback, var jeg ikke i tvivl om at det skulle forsøges. Jeg har fulgte NFH i flere kampe på hjemmebane i sidste sæson, og jeg kan bare konstatere det stadig rykker i mig for at spille igen. Jeg syntes NFH har et helt fantastisk hjemmebane publikum og holdet har en fed udstråling og en fightermentalitet som jeg gerne vil være en del af. Jeg har spillet 16 år i ligaen og jeg er sikker på jeg kan bidrage med noget erfaring og rutine. Jeg ser frem til arbejde sammen med Sandra Mittet der har holdt et utroligt højt niveau i 1. Div. i de sidste par sæsoner

Formand i NFH Henrik Hansen
Jeg er glad for vi får tilført noget rutine på holdet, og jeg er sikker på at Mette kan støtte og være med til at udvikle vores to unge dygtige målvogtere Sandra Mittet og Althea Reinhardt. Vores trup er stadig meget ung og få spillere har erfaringer fra ligaen, derfor har vi også kigget på at hente en spiller der kunne byde ind med erfaring fra ligaen. Det er lykkes til fulde og vi frem til at se Mette optræder i NFH trøjen i den kommende sæson.

Direktør Søren Jakobsen
Med Mette Iversen Sahlholdt på plads í NFH truppen er der nu sat en vigtig brik på plads i puslespillet – Mette vil den erfaring hun er i besiddelse af være guld værd for vores unge trup. Med sine 35 år er der stadig mange gode år i hende, prøv bare at se Lene Rantala der har vogtet målet i Larvik i en alder på langt over 40 år