Håndbold Nyheder

Tilfreds debutant: “Jeg fik hurtigt en god fornemmelse”

Lørdag eftermiddag, da TTH Holstebro spillede mod Skanderborg Håndbold, fik U18-spilleren Jeppe Hauskov debut for TTH.  Det unge talent fik stort set hele kampen på grund af skader, og han var efter kampen ganske tilfreds med sit spil. Han udtaler til klubbens hjemmeside, at han hurtigt fik en god fornemmelse med kampen:

Det var da sådan lidt uhyggeligt, da vi løb og varmede op, men jeg fik hurtigt en god fornemmelse, selv om jeg brændte de første to skud. Jeg skulle lige i gang.”

Jeppe Hauskov trak blandt andet tre angrebsfejl i forsvarsspillet, og i den anden ende scorede tre mål, hvilket har givet ham mod på mere spilletid i 888ligaen. Han siger:

Jeg er selvfølgelig ked af det på Kaspers og Michaels vegne, for det er aldrig sjovt at være skadet. Men når det nu er tilfældet, så er det da fedt at spille en hel kamp i 888ligaen”