Håndbold Nyheder

TM Tønder henter bagspiller hos Ribe-Esbjerg

pressemeddelelse.

TM Tønder har fra den kommende sæson sikret sig en ny spiller til bagkæden. Benjamin Holm kommer til klubben fra Ribe- Esbjerg HH på en 2 årig kontrakt.

Om skiftet til TM Tønder siger Benjamin Holm:
”Jeg har valgt TM Tønder, fordi tiden for mig er inde til at begynde på et nyt kapitel rent håndboldmæssigt. Målet har været at finde en klub, hvor jeg kan få noget spilletid, og en rolle på holdet. TM Tønder virker som en spændende klub for mig, og efter et par samtaler med klubben, var jeg ikke i tvivl om, at det
er en god klub for min videre udvikling. Målsætningen for mig i TM Tønder er at få en rolle på holdet og fortsætte min udvikling, og dermed blive en etableret back på en klub i toppen af dansk håndbold. TM Tønder virker som en utrolig spændende klub. Det er et ungt hold med en masse gode, og individuelle kompetencer, hvor jeg tror at jeg vil passe godt ind i. De har en rigtig god hjemmebane med en utrolig atmosfære og masser af opbakning fra publikum”.

Sportschef Rene´ Hamann Boeriths udtrykker stor tilfredshed med tilgangen af Benjamin Holm:
”Benjamin er en spændende ung venstrehåndet spiller, der på højre back positionen har et stort potentiale. Han er en to-vejs spiller, der med en rigtig god fysik, har høje kvaliteter i såvel forsvar og angreb. Vi er sikre på, at Benjamin vil udvikle sig i TM Tønder, og blive en af de bærende spillere på holdet. Vi er glade for, at det er lykkedes os, at få tilknyttet en så dygtig spiller på en så vigtig position som højre back på en 2-årig kontrakt”

Vi glæder os til at byde velkommen til endnu en talentfuld spiller i TM Tønder.