Håndbold Nyheder

Topscoren forlænger med Nordsjælland Håndbold

Pressemeddelelse:

Nordsjælland Håndbolds topscorer med 121 mål i 1. division, Nicolai Pedersen, har forlænget sin kontrakt for yderligere 1 år. Det er en meget glædelig melding, og viser at vi kommer stærkt tilbage til 888-liga’en.

Cheftræner Ian Marko Fog:
“Nicolai er et særligt talent. Han har nogle spidskompetencer, som kan bringe ham rigtig langt. Efter han kom tilbage fra et svært ophold i Ålborg, har vi investeret rigtig mange ressourcer i ham. Han viste i glimt i første sæson hvilket kæmpe potentiale han besidder. Men blev også sat lidt tilbage af en fodskade. Vi har store forventninger til ham, og derved stiller vi også større krav. Efter en svingende 1. halvdel af sæsonen, er han blevet mere moden, og som han har leveret på det seneste, er han for mig den bedste markspiller i 1. division”.

“Vi har kæmpet en hård kamp for at beholde ham. Jeg er virkelig glad for det lykkes ledelsen, og os i trænerteamet at overbevise ham. Han er en kæmpe faktor for vores projekt skal lykkes. Med de seneste tilgange og forlængelser, ser jeg lyst på fremtiden i Nordsjælland”, slutter Ian Marko Fog.