Håndbold Nyheder

Trine Troelsen: “De 11 mål kan jeg ikke bruge til noget”

Trine Troelsen spillede en flot kamp i onsdagens DM-kvartfinale mod København Håndbold. Bagspilleren scorede 11 mål i kampen, hvoraf flere af dem var fra midterlinjen i et tomt mål, men de mange mål glæder hende ikke. Hun udtaler til Midtjyllands Avis efter kampen:

“De 11 mål kan jeg ikke bruge til noget. Det vigtigste for mig er at vi vinder.”

Trine Troelsen erkender, at de aldrig fik løst, hvordan København Håndbold begyndte at spille syv mod seks. Hun påpeger, at holdet nu har et par træninger til at forberede sig på den tredje kamp. Blandt andet skal de have fundet et modsvar mod Københavns syv-mod-seks-spil. Hun tror på, at Silkeborg-Voel kan hive en sejr hjem og komme i klubbens første DM-semifinale. Hun siger:

“Selvfølgelig spiller de også sådan derovre, men heldigvis har vi et par træninger, og så må vi løse det. Vi skal bare videre og tro på, at vi kan vinde i København igen.”

Den tredje kamp spilles onsdag den 19. april klokken 18.30.

Trine Troelsen (#5), Silkeborg-Voel. Kvartfinale i Primo Tours Ligaen mellem Silkeborg-Voel KFUM og København Håndbold i Jysk Arena, Silkeborg, Danmark, den 12.04.2017. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.