Håndbold Nyheder

TTH får papir på Betina Kjær

Efter at have spillet en sæson i Team Tvis Holstebro som amatør får Betina Boel Kjær nu en kontrakt med klubben. Betina har leveret en flot indsats i sidste sæson, hvor hun har været rigtig god til at løse de forskellige opgaver, hun har fået. Hun er en klog spiller, der dækker flere pladser, og vi vil gerne være lidt bredere i bagkæden. Med kontrakten sikrer vi, at hun kan deltage i alle vores hal træninger, hvilket er en stor fordel for både Betina og TTH, siger TTH-cheftræner Niels Agesen.
Betina Boel Kjær glæder sig over, at hendes arbejde i sidste sæson har kastet en kontrakt af sig.
Jeg er selvfølgelig glad for, at der bliver sat pris på den indsats, jeg har gjort i år, og at det bliver belønnet med en kontrakt til den kommende sæson. Det tager jeg som en cadeau og et skulderklap, siger hun og fortsætter: Min rolle vil formentlig blive noget lig den, jeg har haft i år. Jeg er meget afklaret med rollen og befinder mig rigtig godt med den. Samtidig er jeg glad for, der er fleksibilitet i aftalen, som betyder, at jeg også kan passe mit civile job i vestjyskBANK som hidtil.
Der er tale om en et-årig kontrakt.